Тимчасова зміна руху тролейбусів

Черкасиелектротранс

Відповідно до рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради № 688 від 19.06.2019 року «Про тимчасову заборону руху транспортних засобів» в зв’язку з проведенням репетиції заходу «День випускника школи»

24.06.2019 з 15:00 до 16:00 бульваром Шевченка між вул. Байди Вишневецького та вул. Остафія Дашковича рух тролейбусів відбуватиметься наступним чином:
Маршрути №1/1А:
«Санаторій «Україна» – Площа Слави – Санаторій «Україна»»
«Вантажний порт» — «Залізничний вокзал»
Маршрут № 2 – без змін;
Маршрут № 3 – «Санаторій «Україна» – Площа Слави – Санаторій «Україна»»
Маршрут № 4 – в прямому напрямку рух до вул. Момота по пр.Хіміків, вул.30 років Перемоги, вул. Руставі, вул.Одеській, вул.Онопрієнка, вул.Смаглія, вул.О. Панченка, в зворотному напрямку — по маршруту.
Маршрут № 7А: «Тролейбусний парк — Залізничний вокзал – Тролейбусний парк», шлях руху по вул.Чорновола, бул.Шевченка, вул.Смілянській, вул.Вернигори і в зворотному напрямку.
Маршрути № 8,8Р — без змін.
Маршрут №10: «Річковий вокзал — вул. Сумгаїтська» по вул. Припортовій, бул. Шевченка, вул.Смілянській, вул. 30 років Перемоги і в зворотному напрямку;
«вул. Олени Теліги — Площа Слави» по вул. 30 років Перемоги, вул.Сумгаїтській, вул.Одеській, вул.Грушевського, бул. Шевченка і в зворотному напрямку.
Маршрут №11 Рух до вул. Руставі по вул.Смілянській, в зворотному напрямку по маршруту.
Маршрут №12 Рух до «Вантажного порту» по вул.Смілянській.
Маршрути №14, 50 — без змін.

26.06.2019 року в зв’язку з проведенням міського свята «День випускника школи» з 17:30 до 20:00 по бул. Шевченка між вул.Байди Вишневецького та вул. Остафія Дашковича тимчасово буде обмежено рух тролейбусів:
Маршрути №1/1А:
«Санаторій «Україна» – Площа Слави – Санаторій «Україна»»
«Вантажний порт» — «Залізничний вокзал» з 18:30 до 20:00
Маршрут № 2- без змін;
Маршрут № 3 – відмінено рейс на час відправлення 17:07 з «Залізничного вокзалу»
Маршрут № 4 – в прямому напрямку рух до вул. Момота по пр.Хіміків, вул.30 років Перемоги, вул. Руставі, вул.Одеській, вул.Онопрієнка, вул.Смаглія, вул.Олексія Панченка, і в зворотному напрямку.
Маршрут № 7А: «Тролейбусний парк -Тролейбусний парк» шляхом руху по вул.Чорновола, бул.Шевченка, вул.Смілянській, пр.Хіміків.
«Тролейбусний парк -Тролейбусний парк» шляхом руху по пр.Хіміків, вул.Смілянській, бул.Шевченка, вул. Чорновола, пр.Хіміків.
Маршрути № 8,8Р — без змін.
Маршрут №10: «Річковий вокзал — вул.Сумгаїтська» по вул.Припортовій, бул.Шевченка, вул.Смілянській, вул. 30 років Перемоги і в зворотному напрямку (з 18:30 до 20:00);
«вул.Олени Теліги — Площа Слави» по вул. 30 років Перемоги, вул.Сумгаїтській, вул.Одеській, вул.Грушевського, бул. Шевченка і в зворотному напрямку (з 17:30 до 20:00).
Маршрути №11,12,14 та 50 – без змін.
*Спецрейси з ПАТ «Азот» виконуються без змін, а рейси, які стають на маршрут №7А рухатимуться по пр.Хіміків, вул.Смілянській, бул.Шевченка, вул. Чорновола, пр.Хіміків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *