Розпочалося навчання чергової групи водіїв тролейбусів

Черкасиелектротранс

Сьогодні, 23 липня 2019 року в навчальному закладі професійно- технічного навчання та підвищення кваліфікації водіїв категорії «Тролейбус» КП «Черкасиелектротранс» ЧМР розпочалося навчання чергової групи водіїв тролейбусів.
Зокрема, за участю Черкаського міського центру зайнятості, залучено 7 учнів з числа безробітних. Цього разу до навчальної групи приєдналося і місто Кропивницький, направивши до навчального закладу КП «ЧЕТС» 5 осіб. Навчання на підприємстві здійснюватимуть 8 викладачів теоретичного курсу і 5 інструкторів практичного керування. По закінченню навчання, слухачі отримають свідоцтво кваліфікованого робітника – водій тролейбуса 3 класу і посвідчення водія категорії «Т» (тролейбус).
Маємо надію, що вже до Нового року колектив підприємства збільшиться ще на 7 водіїв тролейбусів, а в Кропивницький поїде 5 молодих кваліфікованих працівників. Також наголошуємо, що сьогодні не обов’язково їхати на заробітки до країн Європи – працювати можна і в рідному місті, підприємство пропонує офіційне працевлаштування з гідною оплатою праці та повним соціальним пакетом!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *