Моє місто найкраще!

Черкащани, долучайтесь до флешмобу #моємістонайкраще – публікуйте світлини Черкас!
На підприємстві “Черкасиелектротранс” працює близько 450 осіб. Переважна більшість з яких народилися в нашому місті, інші – за покликом серця, обрали його для подальшого життя – і для всіх них місто Черкаси стало рідним.
Любов до Черкас надихає колектив підприємства розвивати місто, робити його кращим, сучаснішим за рахунок надання якісних послуг з перевезення громадян електротранспортом.
Тому, з нагоди 733 річниці м. Черкаси, тролейбуси КП «Черкасиелектротранс» прикрашені прапорами задля підтримання святкового настрою містян.
Високою оцінкою роботи КП «ЧЕТС» стало привітання лінійного персоналу підприємства грамотами та подяками від міського голови та виконавчого комітету ЧМР. Відзначені: Гавриш В. О. – водій тролейбуса, стаж роботи на підприємстві 15,5 років; Біленко П.Г. – водій тролейбуса, стаж роботи на підприємстві 13 років; Макаренко І.І. – електромонтер контактної мережі, стаж роботи на підприємстві більше 15 років; Головіна О.В. – контролер- касир, стаж роботи – 18 років; Кобець І.О. – мийник–прибиральник рухомого складу, стаж роботи більше 2,5 років.
Ми любимо наше місто – зробимо його найкращим!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *