Право на безкоштовний проїзд на підставі е-квитка студента (учня)

На чисельні звернення студентів, щодо безоплатного проїзду в тролейбусах при пред’явленні студентського квитка в мобільному додатку «ДІЯ» повідомляємо.
Згідно п. 2 рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 09.08.2016 №960 підставою надання безоплатного проїзду в тролейбусах для учнів і студентів є наявність у пасажира студентського (учнівського) квитка. Тобто е-квиток студента (учня) відсутній в переліку документів, що є підставою для надання безоплатного проїзду в тролейбусах у м. Черкаси.
КП «Черкасиелектротранс» направлений лист до департаменту ЖКК Черкаської міської ради щодо отримання роз’яснень механізму надання безоплатного проїзду в тролейбусах на підставі е-квитка студента (учня) та внесення відповідних змін до рішення виконавчого комітету ЧМР від 09.08.2016 №960.
Право на безкоштовний проїзд на підставі е-квитка студента (учня) надаватиметься лише після прийняття відповідного рішення виконавчим комітетом Черкаської міської ради, отже на даний час, рекомендуємо мати при собі чинний студентський квиток у пластиковій формі.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *